Ledelsesudvikling

Jeg udvikler og træner ledere i virksomheden så de opbygger bedre kompetencer indenfor ledelse. Med udgangspunkt i den enkelte leders behov tilbyder vi coaching og kurser indenfor moderne ledelse.

Jeg blev engang spurgt, hvad det er der optager mig ved, at arbejde med lederudvikling. Det skulle jeg lige tænke over. Jeg kom frem til, at jeg oplever det meget fascinerende, at se en leder udvikle sig, så vedkommende er mere synkroniseret med medarbejderens behov og vedkommendes egne lederevner. Når en leder pludselig ser lyset i situationsbestemt ledelse, eller finder ud af det givtige i at være anerkendende, bliver jeg ekstra engageret. Jeg oplever det voldsomt motiverende at møde en leder der ikke sådan umiddelbart har tænkt sig, at ændre adfærd, efter en træning fortælle, at vedkommende har fået øje på noget vedkommende ikke har set tidligere, som kan hjælpe vedkommende i den daglige lederrolle.

Jeg tror de ledere jeg møder kan mærke mit engagement i lederudvikling, og det alene har jeg flere gange oplevet skaber en nysgerrighed om ledelse

Jeg arbejder med flere forskellige værktøjer, men alle med det fælles kendetegn, at de er praktiske, og relativt nemme at forstå. Det gælder både situationsbestemtl ledelse, Coaching, anerkendende ledelse, ledelse med udgangspunkt i DISC eller Jungviansk type indikator (JTI).

Møde

Lad os tage et uforpligtende møde om udvikling af ledelsen i din virksomhed.

Jeg holder meget af at bruge 360 graders lederanalyser. Min oplevelse er, at lederne tager det meget alvorligt, samtidig med, at de godt ved, at der er tale om et øjebliksbillede, som skal læses og bruges rigtigt.

 

Palle Kjær
Contra Denmark

”Udvikling har været varemærket for samarbejdet med Palle (ConTra). Fra dag et har Palle haft evnen til at forstå vores behov, dette med udgangspunkt i egen baggrund og passion.
Uddannelse for os er ikke bare tre dage på skolebænken, med en kontinuerlig proces, som kræver løbende opfølgning. Deri ligger måske den største force, når det gælder Palle. Vi har i vores samarbejde praktiseret uddannelsesteorierne, så disse bruges på konkrete opgaver, hvilket giver en langt større effekt og et langsigtet resultat.
At følge Bestsellers udvikling kan ofte være svært. I Palles tilfælde har vi udviklet os sammen, hvilket har gjort tingene mere enkle i relation til fremtidige opgaver. Mange af vores ledere kender Palle og ved, at de til hver en tid kan få et godt råd. Vi tænker egentlig aldrig over at Palle også arbejder for andre!”

Morten Mortensen
Bestseller A/S