HPTI testværktøj for ledere

Jeg er her i foråret 2019 blevet certificeret i HPTI, High Potential Trait Indicator, og har brugt noget tid på, at øve mig i dette værktøj, og gennemføre samtaler med en række ledere.

Jeg er nu klar til at tilbyde dig og dit firma min service på dette område.

Værktøjet er udviklet af Thomas International, som bla. også tilbyder DISC profiler. Jeg har samarbejdet med Thomas International siden 2012.

 

Det nye værktøjer hedder HPTI

High Potential Trait Indicator (HPTI) udforsker en persons personlighedstræk og giver indblik i, hvor godt vedkommende passer til en given jobrolle eller position som leder. Ved at forstå en persons personlighed og hvordan denne interagerer med en bestemt funktion eller rolle, kan du arbejde med personen for at udvikle styrker og udviklingsområder, så vedkommende når sit fulde potentiale i de roller, som de passer godt til.

Værktøjet er udviklet ved hjælp af en normgruppe på 3500 ledere fra mere end 50 lande.

HPTI for lederskabspotentiale:

HPTI for lederskabspotentiale understøtter dig eller dine ledere i at blive det bedste de kan være, og giver dig et objektivt redskab til at identificere og pleje din næste generation ledere.

Forskellen på denne og de fleste andre testværktøjer er, at de fleste andre viser hvilken type du er. HPTI viser hvilke personlighedstræk du har i forhold til lederrollen.

 

Hvor vil jeg bruge værktøjet?

Jeg kommer til at anvende værktøjet i forbindelse med et lederudviklingsprogram jeg er i gang med at udvikle. Desuden vil jeg primært bruge det til karriererådgivning og rådgivning om personlig udvikling for ledere.

Jeg vil gerne mødes med dig og drøfte mulighederne for hvordan værktøjet kan bruges hos jer.